Ljetna akcijska prodaja s popustima i do 70% na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Ljetna akcijska prodaja s popustima i do 70% na Geekbuying webshopu

Stalno surfamo i istražujemo što se može naći povoljno na webshopovima. Posebno volimo ovakve akcijske stranice kao što je Fall Sale, a koju smo pronašli na Geekbuying webshopu. Ima svega za svakoga.

Oglas

Na samom prvom ekranu vidjet ćete veliki naslov koji vam govori kako je promotivna prodaja može ići čak do 70% ispod redovne cijene, tako da bi ovu ljetnu akcijsku stranicu svakako trebalo pregledati, bar vas to ništa ne košta.

Na stranici ćete pronaći pregršt različitih promotivnih akcija, a sve je to složeno po određenim kategorijama i potkategorijama. Vidjet ćete i kuponske kodove koje svakako preporučujemo iskoristiti prilikom kupovine. Posebno nam se zgodna čini “Share More, Save More” akcija koja govori sama za sebe – trebate što više dijeliti (share) prikazane smartfone i tablete i moći ćete ih kupiti po nižoj cijeni. Vrlo jednostavno… :)

Slijedeća kategorija je “Flash Deals” u kojoj su cijene snižene poprilično tako da ove uređaje možete kupiti po zaista povoljnim cijenama. Ovdje vidimo odlične uređaje kao što su odlični Xiaomi Mi 5X i povoljni Uhans Note 4 smartfon, kao i hvaljena Makibes G03 pametna narukvica, Xiaomi MI Notebook Air prijenosnik MGCOOL Explorer Pro akcijska kamera i još puno toga.

Sve ovo možete pronaći na istoj .

Slijedeća je kategorija je “Top Brands”, a koja donosi neke vrlo zanimljive proizvode poznatih kompanija kao što su Xiaomi, Chuwi, Blackview, DJI, Makibes i Tanix. Ima vrlo zanimljivih uređaja po povoljnijim cijenama, istražite to sami.

Slijedeća kategorija vas vodi po različitim skladištima (Local Warehouse), također i po nekoliko europskih kao što su španjolsko, njemačko ili talijansko. Ponuda je također bogata tako da si uzmite vremena pregledati proizvode po sniženim cijenama. Ionako je ljeto, nikud se ne žurite :)

Na dnu stranice ćete pronaći linkove na još neke posebne akcijske stranice koje bi vam također mogle biti zanimljive. U svakom slučaju imate se s čim zabaviti, a i napraviti povoljniju ljetnu kupovinu. Sve ovo možete pronaći na istoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.