Livefan F8C Windows 8.1 tablet, jako nalikuje na Nokia Lumia modele

Fotografija članka: Livefan F8C Windows 8.1 tablet, jako nalikuje na Nokia Lumia modele

Kada vidite ovako živopisne boje, prvo pomislite kako se radi o Nokia Lumia uređaju. No, nije niti približno. Ovo je Livefan F8C tablet.

Oglas

Ima li Livefan F8C tablet ikakve veze sa živopisnim Lumia modelima? Čisto sumnjamo, osim po prepoznatljivoj žutoj boji. Dizajn je drugačiji, kao da vuče prema Lumiji, ali nije, boja je stvarno zbunjujuća :) Livefan F8C tablet ima ekran od 8 inča i radi na Windows 8.1 operativnom sustavu (evo opet sličnosti!). Ekran je HD rezolucije od 1280×800 točaka (omjer 16:10), ima IPS matricu i proizvodi ga Samsung.

Inače je vrlo elegantnih dimenzija, tanak je samo 7,9 milimetara i težak samo 340 grama. Ugrađene su dvije kamere od 2 MP i 5 MP. Nismo spomenuli procesor, Livefan F8C tablet radi na Intelovom 4-jezgrenom Atom 64-bitnom procesoru iz “Bay Trail T” obitelji i radnog takta na 1,8 GHz.

Baterija je od 5000 mAh, što će biti dovoljno za 8 do 10 sati rada. Ugrađeno je 2 GB DDR3L memorije te 64 GB interne memorije za pohranu vaših podataka, dodatno proširivo preko microSD ulaza do 128 GB, što je ukupno 192 GB, pravi mali SSD disk :)

A cijena? Vjerovali ili ne, Livefan F8C tablet se prodaje za samo 161$, možete ga kupiti , ako razumijete jezik :)

Livefan F8C Windows 8.1 tablet, jako nalikuje na Nokia Lumia modele

Livefan F8C Windows 8.1 tablet, jako nalikuje na Nokia Lumia modele

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.