Live Messenger error 0 × 80.004.004 riješen

Fotografija članka: Live Messenger error 0 × 80.004.004 riješen

Problem je u tome što nova inačica Live Messenger-a preuzme i instalira sve 100%, ali ne završi sve što instalira. Instalacija se u jednom dijelu prekine i pojavljuje se kôd pogreške 0 × 80.004.004.

Otkrili smo rješenje:
Morate skinuti instalaciju sustava Windows Install Clean Up (msicuu2.exe) sa stranice podrške tvrtke Microsoft. .  Ovaj mali alat dozvoljava uklanjanje programa koji su još uvijek u sustavu ili su prethodno instalirani, ali ih potpuno ne uklanja. Nakon što pokrenuli  alat, vidjet ćete sve programe koji su instalirani.
Pomaknite se prema dolje dok ne vidite Windows Live programe.
Uklonite sve Windows Live komponente jednu po jednu. Vidjeti će te poruku o pogrešci, ali to je u redu. Samo kliknite OK i nastavite.
Opcionalni korak: Ako želite, možete pokrenuti program CCleaner i provjerite je da li vaš Registry ima’problema’. Link za preuzimanje : 
Nakon toga se vratite do Windows Live web-mjesta i pokrenite ponovo instalaciju. Ovaj put bi trebalo sve biti odrađeno. Sada možete koristiti Live Messenger. 

Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.