Live Inspire – natjecanje u stvaranju najvećeg oglasnog bannera na svijetu

Fotografija članka: Live Inspire – natjecanje u stvaranju najvećeg oglasnog bannera na svijetu

Intesa Sanpaolo Grupa na taj način slavi puštanje na tržište nove debitne kartice INSPIRE, koja omogućava bez naknade podizanje gotovine u 12 zemalja na preko devet tisuća bankomata u podružnicama Grupe. Debitna kartica Inspire pogodna je za svaku kupovinu, s pouzdanjem koje jamči jedna od vodećih međunarodnih bankarskih grupa: Intesa Sanpaolo.

U skladu s porukom „Što vas danas inspirira?" natjecanje promovira inspiraciju koja je dio nas. Ova inspirativna međunarodna inicijativa traje u devet država: osim Hrvatske, i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Ukrajini i Egiptu, odnosno svim država u kojima Intesa Sanpaolo Grupa posluje kroz svoje članice.

Kako bi se pridružili „Live Inspire“ natjecanju, zainteresirani se prvo trebaju registrirati na www.liveinspire.com  te će na svom osobnom računu moći svaki mjesec postaviti do deset inspirativnih fotografija. Natjecanje traje do 31. srpnja i zainteresirani sudionici imaju dovoljno vremena za podijeliti informacije o svojim foto-inspiracijama među prijateljima te tako skupljati glasove. Naime, to je jedini način kako povećati mogućnosti za osvajanjem nagrade „Inspirativno putovanje 2012.“ za Hrvatsku jer će stručni žiri, prema kriterijima „Live Inspire“ filozofije, odabrati pobjednika između pet foto-isječaka koji su sakupili najviše glasova.

Autor pobjedničke fotografije osvojit će putovanje za dvije osobe u Italiju, sjedište Intesa Sanpaolo Grupe i imat će na raspolaganju šest dana za upoznavanje duha Italije, kušanje osebujne talijanske kuhinje, istraživanje ljepota sjevernog kraja zemlje koje ostavljaju bez daha i osjećaj tople dobrodošlice lokalnih stanovnika.

„Live Inspire“ platforma ima i svoju mobilnu verziju: sudionici mogu doprinijeti u stvaranju bannera skidanjem besplatne aplikacije „Live Inspire“ za iPhone mobilne telefone, s Apple Store-a. Zabavna i jednostavna za korištenje, aplikacija će uskoro biti dostupna i na Android tržištu.

Inspirativnost vlada i Facebookom jer se mogu dijeliti razmišljanja i iskustva s fanovima iz cijelog svijeta. Na „Live Inspire“ Facebook stranici (www.facebook.com/live.inspire), koja trenutno ima više od 70.600 obožavatelja, svi ljubitelji inspiracije mogu razgovarati, podijeliti svoje najnadahnutije prijedloge i dati osobni doprinos prvoj međunarodnoj zajednici koja je ikada stvorena oko teme inspiracija, a promovira je Intesa Sanpaolo Grupa.

Prije „Live Inspire“ natjecanja, a kako bi ukazali na temu inspiracije, najutjecajniji hrvatski blogeri Hrvoje Ivančić, Darko Veršić i Ivan Brezak Brkan podijelili su svoja razmišljanja i događaje koji ih inspiriraju na www.liveinspire.com. Ujedno, pozvali su svoje čitatelje da ih podrže, glasaju za njih i nastavljaju razgovore o inspiraciji. Bloger koji se potvrdio kao najnadahnutiji on-line glas iz Hrvatske je Darko Veršić, sa sakupljenih 2490 glasova.

Natjecanje „Live Inspire” započelo je na , u organizaciji Intesa Sanpaolo Grupe i Privredne banke Zagreb, kao članice Grupe.

Live Inspire - natjecanje u stvaranju najvećeg oglasnog bannera na svijetu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.