Live Downloader

Fotografija članka: Live Downloader

Način na koji radi u pozadini ga čini jednim od moram-imati alata za korisnike. On će tiho sjediti u pozadini, uzima oko 5 Mb memorije i upozoriti će vas kada otkrije tekući sadržaj on-line. Nakon toga možete ga skinuti na bilo koju lokaciju po vašem izboru. Po defaultu desetak formata je odabrano te ćete biti obaviješteni na gotovo svakoj web stranici. Sigurno ste sada pomislili kako to nervira, ali možete kontrolirati kada će biti obaviješten putem deaktiviranja formata na kartici Podržani formati.

Nakon što je potvrdite video ili audio dozvolu za preuzimanje, djeluje kao preuzimanje datoteka koje pokušava ubrzati se koliko god to može.

 Pri usporedbi s drugim desktop downloaders, Live Downloader je nešto brži i pokazuje preciznije veličine datoteka. Nedostatak mu je što nema mogućnost za preuzimanje HD video. Pogledajte  video ispod da biste saznali kako funkcionira aplikacija.

Preuzimanje Live Downloader

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.