ListenApp – hrvatska aplikacija u kojoj slušate vijesti kreće i na tržište Velike Britanije

Fotografija članka: ListenApp – hrvatska aplikacija u kojoj slušate vijesti kreće i na tržište Velike Britanije

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju i ListenApp, mobilna aplikacija hrvatskih inovatora, krenula je u Europu, u prvom redu u Veliku Britaniju koju uzimaju za primarno tržište.

Oglas

Tako je ListenApp, uvođenjem lokalnih jednominutnih najpopularnijih vijesti stanovnicima Velike Britanije, krenuo u ostvarivanje svojih snova.

Podsjetimo, ListenApp isporučuje najpopularnije skraćene vijesti svakoga dana, glasovno i tekstualno. Tako možete na brzinu saznati sve bitno što se toga dana dogodilo u Hrvatskoj ali i u svijetu. Aplikacija je dostupna na svim platformama – iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, iPad i Tablet – potpuno besplatno.

„Velika Britanija vrvi informacijama i užurbanim stilom života. Omogućiti ćemo svojim budućim korisnicima, Britancima, sumu najpopularnijih i najbitnijih vijesti unutar samo jedne minute, kao što smo omogućili brojnim zadovoljnim korisnicima našeg sustava u Hrvatskoj!“ – Marjan Žitnik, suosnivač ListenApp-a.

ListenApp hrvatska aplikacija u Velikoj Britaniji 02

U samo 40 dana od lansiranja aplikacije, većinu vremena nalazi se na top ljestvicama app store-ova, te broji 20.000 korisnika i preko 150.000 preslušavanja ListenApp vijesti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.