Lindsay Lohan tužila Rockstar Games za navodno korištenje njenog lika

Fotografija članka: Lindsay Lohan tužila Rockstar Games za navodno korištenje njenog lika

Glumica tvrdi kako su autori igre GTA V (Grand Theft Auto V) iskoristili njen lik kako bi stvorili virtualnu ljepoticu po uzoru na kontroverznu glumicu.

Oglas

Lindsay Lohan je poznata po mnogim nepoćudnim (ne)djelima koji je prate cijeli život, a tabloidi je jednostavno obožavaju puneći svoje stranice sadržajima o njoj. Najnovija smijurija odnosi se na njenu tužbu prema Rockstar Gamesu, tvorcu nove igre Grand Theft Auto V. Prema Lindsay Lohan, autori igre su stvorili jedan od likova u igri koji po izgledu i karakteru nalikuje na pravu glumicu. Što kažete na ovo?

Ove su glasine postojale još prošle godine kako bi Lindsay Lohan mogla tužiti softversku kuću zbog ovog, no to se realiziralo prošle srijede, prijava je podnesena na sudu u Manhattanu.

Sporan je lik iz ženski igre pod imenom Lacey Jonas (hm, i ime je slično), starleta koja je često po tabloidima, a koja će povremeno  igri trebati vašu pomoć, a kako bi je spasili od paparazzija. Postoji i posebna misija u kojoj će vas unajmiti kako bi snimili eksplicitne slike jedne druge starlete u nepoćudnim pozama, u Los Santos inačici Chateau Marmont hotela, u kojem je Lindsay Lohan jedno vrijeme i živjela. Ma, sve vam je jasno…

Lindsay Lohan tužila Rockstar Games za navodno korištenje njenog lika

U tužbi je navedeno kako Lacey Jonas lik iz igre nedvojbeno sugerira kako se radi o Lindsay Lohan, imitirajući njen izgled, glas i stil odijevanja. Naravno, autori igre Rockstar Games i izdavač igre Take-Two Interactive odbacili su ove optužbe kao neutemeljene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.