LG X Power2 se počeo isporučivati globalno

Fotografija članka: LG X Power2 se počeo isporučivati globalno

Inicijalno je najavljen u veljači ove godine, a čujemo kako će se ovih dana LG X Power2 početi isporučivati globalno na svim kontinentima. Da, to je LG-jev smartfon s jačom baterijom.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada ste vjerojatno čitali o njemu kada smo ga . Kažu kako bi se moglo dogoditi kako će se na različitim tržištima pojaviti pod različitim nazivima, ali bi se trebao pojaviti s istim hardverskim specifikacijama.

Osnovna snaga s kojom će se boriti na tržištu je jača baterija od 4500 mAh, a koja će uz dobru optimizaciju hardvera i OS-a izdržati do 26 razgovora, 18 sati gledanja videa i 19 sati surfanja webom. Može se pohvaliti velikim 5,5 inčnim ekranom i 8-jezgrenim MediaTekovim procesorom, no čini nam se kako 1,5 GB ili 2 GB RAM-a je za današnje uvjete “out of date”, kao i 16 GB interne memorije.

U kompanij kažu kako je LG X Power2 napravljen kako bi “…ispunio potrebe korisnika koji traže najviše od svojih smartfona, tako da će na njemu pronaći puno naprednih funkcija. Kombinacija jake baterije, velikog ekrana i izvrsnih kamera učinit će ga popularnim među milijunima korisnika koji očekuju više”, otprilike tako nešto je izjavio Juno Cho, predsjednik LG Electronics Mobile Communications Company.

LG X Power2 - osnovne značajke

– EKRAN: 5.5 inča, IPS, 720 x 1280 točaka
– PROCESOR: MediaTek MT6750, 8 jezgri, 1.5 GHz
– RADNA MEMORIJA: 1.5 GB 2 GB
– INTERNA MEMORIJA: 16 GB
– PREDNJA KAMERA: 5 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 13 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: Android 7.0 Nougat
– BATERIJA: 4500 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 78.1 x 154.7 x 8.4 mm, 164 g

Prema najnovijim informacijama kažu kako će se prvo pojaviti na tržištu Sjeverne Amerike, a nešto kasnije i u Aziji, Europi i Latinskoj Americi, te drugm regijama. S obzirom na njegove karakteristike nismo sigurni koliko može konkurirati galopirajućoj kineskoj konkurenciji koja će ove godine zauzeti još veći dio globalnog tržišta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.