LG Watch Urbane 2nd Edition: predstavljen prvi Android Wear uređaj sa LTE podrškom

Fotografija članka: LG Watch Urbane 2nd Edition: predstavljen prvi Android Wear uređaj sa LTE podrškom

Uz bok 5.7-inčnog LG V10 flagship pametnog telefona jučer je predstavljen i nasljednik LG Watch Urbane pametnog sata.

Oglas

Za početak vam svakako preporučamo da pročitate više o najnovijem LG-jevom flagshipu koji vas zasigurno neće razočarati. A sada krenimo o pametnom satu.

Podugačkog naziva za pametni sat, LG Watch Urbane 2nd Edition najnoviji je dodatak LG obitelji te je ujedno i prvi Android Wear uređaj sa 4G LTE podrškom. Ovaj je pametni sat upakiran sa potpuno kružnim P-OLED ekranom od 1.38 inča koji daje sliku u rezoluciji od 480 x 480 piksela sa impresivnih 348ppi. Ostatak specifikacija uključuje Qualcomm Snapdragon 400 CPU, 768 MB radne memorije te 4 GB ugrađene. Od senzora ćemo spomenuti kompas, GPS, senzor koji mjeri otkucaje srca, akcelerometar, barometar itd.

LG Watch Urbane 2nd Edition ima kućište izrađeno od nehrđajućeg čelika (IP67) koje mjeri 44.5 mm širine te 14.2 mm debljine, a unutar njega se smjestila baterija kapaciteta 570 mAh. Osim specifikacija spomenutog pametnog sata saznali smo i kako će se prvo početi prodavati na tržištima SAD-a i Južne Koreje, a informacija o cijeni još uvijek nije dostupna.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.