LG Watch Style i Sport pametni satovi stižu u srebrnoj i roza zlatno boji

Fotografija članka: LG Watch Style i Sport pametni satovi stižu u srebrnoj i roza zlatno boji

Novi se LG Watch Style i LG Watch Sport očekuje na posebnom eventu 9. veljače, puno prije Mobile World Congressa u Barceloni.

Oglas

LG Watch Style će uz LG Watch Sport biti jedan od prvih pametnih satova koji će raditi na Android Wear 2.0 operativnom sustavu.

LG Watch Style će imati 1,2 inčni P-OLED ekran rezolucije 360 x 360 točaka, uz 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije. Baterija je kapaciteta 240 mAh, a uz spomenuti OS bit će vodootporan u skladu s IP67 certifikatom. Inače mu je debljina samo 10,8 milimetara.

LG Watch Sport će imati veći 1,38 inčni P-OLED ekran i s većom rezolucijom od 480 x 480 točaka, uz 768 MB RAM-a i 4 GB interne memorije. I baterija je osjetno jača, kapaciteta je 430 mAh. Što se tiče povezivosti pametni sat podržava Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC i 4G LTE mreže, kao i Android Pay mobilno plaćanje. Također je vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. S obzirom da je veći nešto je i deblji, ima 14,2 milimetara.

Oba pametna sata, LG Watch Style i LG Watch Sport, očekuju se u prodaji slijedeći dan nakon premijere, dakle 10. veljače, po za sada nepoznatoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.