LG uzvraća udarac – hoće li V30 biti bolji od Notea 8?

Fotografija članka: LG uzvraća udarac – hoće li V30 biti bolji od Notea 8?

Samsungov Galaxy Note8 upravo je ugledao svjetlo dana, a LG je odmah postavio nove videoisječke o nadolazećem V30 phabletu iz svog tabora.

Oglas

Posljednji objavljeni video je jako šaren, a ukazuje na to da je “V” stvoren od ljudi, prirode i predmeta. Osim njega, LG je već objavio još dva videa u kojima je slovo “V” (kao V30) formirano od slomljene olovke (aluzija na S-Pen sa Notea8). U posljednjem isječku u bilježnici (engl. Note = bilježnica) je na korejskom jeziku ispisano: “postoji razlog za prekid s tobom”. Sva tri videa pogledajte ispod ove objave.

LG V30 će imati službeno predstavljanje 31. kolovoza. Očekujemo POLED zaslon sa Dolby Visionom i HDR-om 10 (radi toga su boje u prvom planu u videu), dijagonale 6 inča u 18:9 omjeru slike i s rezolucijom od 2880 x 1440 piksela. Mozak ovog stroja bit će Snapdragon 835 sa Adrenom 540. A vjerojatno će imati dvije konfiguracije memorije 4GB/64GB i 6GB/128GB. Još čekamo sve službene detalje, tako da pozorno pratite portal Računalo kako bi bili u toku.

1.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

2.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

3.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.