LG V30 uskoro u prodaji, LG G7 početkom 2018. godine

Fotografija članka: LG V30 uskoro u prodaji, LG G7 početkom 2018. godine

Čini se kako je južnokorejska kompanija malo živnula i najavljuje neke zanimljive nove smartfone, no ne skoro. LG V30 se očekuje prije, već u kolovozu, do se novi LG G7 očekuje u siječnju 2018. godine.

Oglas

Ako se “sedmica” zaista pojavi u siječnju, to će biti osjetno ranije nego što se to dogodilo s šesticom i peticom. što nam je malo teško i  za povjerovati. Ali kako se razvija tržište pametnih telefona, sve je moguće. Možda LG G7 zaista dočekamo nekoliko mjeseci ranije nego što je to uobičajeno, točnije u siječnju 2018. godine, možda na CES-u 2018 .

Što se tiče LG V30 modela, prvi se model iz serije LG V10, pojavio u listopadu 2015. godine. Slijedeći LG V20 se pojavio u litopadu 2016. godine, tako da je za očekivati kako će se LG V30 pojaviti također u listopadu ove godine. Ipak, neke najave govore kako bi se mogao pojaviti i dva mjeseca ranije, u kolovozu, možda i u rujnu na sajmu IFA u Berlilnu. Jesu li to medijske mamilice ili prava informacija teško je reći, ali smo nekako skloniji povjerovati kako se radi o ovom prvom. U stvari, svejedno nam je :)

Neki izvori najavljuju kako će novi LG G7 i imati OLED ekrane, a prvo od ovog dvojca bi trebao raditi na , a drugi na Snapdragonu 836.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.