LG V30 – procurio konceptni dizajn sa dva klizna zaslona

Fotografija članka: LG V30 – procurio konceptni dizajn sa dva klizna zaslona

Vrijedni leakster Evan Blass nam je ovaj puta iskopao mogući dizajn budućeg LG-jevog flagshipa, V30. Iako i sam kaže da je ovo render “jednog od” razmatranih dizajna tog modela, dakle ne znači nužno da će izgledati ovako, možda čak ni približno, ali daje uvid u smjer razvoja dizajna.

Oglas

Ove slike, dakle, pokazuju rendere (koje treba shvatiti više kao prijedloge dizajna) za koji sam g. Blass tvrdi:

Ovdje se radi o jednoj od prvih maketa Projekta Joan iliti V30. Nije poznato ide li LG i dalje u istom smjeru razvoja dizajna koji ovi renderi prikazuju.

Kako god, po prikazanim renderima LG razmatra (ili je razmatrao) glavni zaslon V30 koji se može klizati, otvarajući drugi, manji zaslon koji služi istoj funkciji kao i sekundarni zaslon na . Kada se skupi, dno manjeg zaslona ostaje vidljivo kao mini zaslon za obavijesti. Jedna od pogodnosti ovakvog rasporeda zaslona je i mogućnost digitalne tipkovnice koja bi bila prikazana samo na pomoćnom zaslonu, omogućivši da se cijeli glavni zaslon koristi samo za sadržaj koji gledamo. Bilo bi to svakako zgodno…

Ovako su u LG-u zamislili moguće uporabe pomoćnog zaslona:

Kako god V30 na kraju ispao, petica za domišljatost, LG.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.