LG V30 – potvrđen dizajn

Fotografija članka: LG V30 – potvrđen dizajn

Nekoliko je novih vijesti o nadolazećem phabletu iz LG-a, V30. Sa sigurnošću možemo potvrditi izgled jer je procurjela slika iz korisničkog priručnika.

Oglas

Slika iz uputa za korištenje potvrđuje prijašnje sumnje na izgled LG-a V30. A objavio ju je leakster Steve H. na twitter računu @OnLeaks. Prema slici V30 jako nalikuje na G6 odnosno izgleda kao uvećana verzija toga uređaja.

LG V30 imat će FullVision OLED zaslon omjera slike 2:1 i senzor otiska prsta sa stražnje strane uređaja koji se još koristi i kao tipka za uključivanje.

Prema još jednom izvještaju, jedna bi kamera na LG-u V30 mogla imati otvorenost objektiva f/1.6 odnosno biti najsvjetlija do sada leća na pametnom telefonu. Rezultat ovakve blende bile bi još bolje fotografije pri slabim uvjetima svjetla i manja dubina polja odnosno fotografije sa još izraženijim bokeh efektom.

Trenutno Galaxy S8 i HTC U11 imaju otvor blende f/1.7, pa ako LG uspije sa još većim otvorom blende, mogli bi ozbiljno poboljšati fotografske sposobnosti svojega flagship phableta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.