LG V30 možda i neće imati dodatni ekran

Fotografija članka: LG V30 možda i neće imati dodatni ekran

Sjećamo se kako je priča počela – prvi smartfon s dva prednja ekrana, slika u slici. Zvao se je LG V10, naslijedio ga je model V20, također s dva ekrana, a treći LG V30 će navodno ostati bez drugog ekrana.

Oglas

Prema glasinama spomenuti dodatni ekran, a koji se nalazio u vrhu glavnog ekrana, zamijenit će nešto drugo, no za sada nije jasno o čemu se radi. Inače, taj dodatni ekran je bio zgodna stvar što možete vidjeti i u našoj .

Neki će možda pomisliti kako je druga varijanta drugog ekrana onaj zakrivljeni dio koji možemo pronaći na npr. Galaxy S7 Edge smartfonu, a koji ima neke dodatne funkcije. Ima logike. No, čini se kako to kod LG-ja možda i nije tako dobro funkcioniralo kada prema ovim glasinama namjeravaju odustati od drugog ekrana na LG V30 modelu.

Do tada će proći još dosta mjeseci dok se ne pojavi novi smartfon, jer se LG V20 tek pojavio u rujnu ove godine. Hoće li novi LG V30 imati nešto s čim će moći konkurirati novom Samsungovom Galaxy Note 8 ili Appleovom iPhone 8 Plus? Vidjet ćemo, ali ne tako skoro…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.