LG V30 izlazi 28. rujna

Fotografija članka: LG V30 izlazi 28. rujna

Očekuje se kako će LG najaviti svoju novu verziju LG V30 na konferenciji za medije IFA 2017 u Berlinu 31. kolovoza, a nakon toga se očekuje da će uređaj otići u prodaju na globalnoj razini.

Oglas

Tvrtka očekuje da će 17. rujna pokrenuti američke prednarudžbe za V30, prije nego što krene u prodaju u SAD-u 28. rujna. Što se tiče Europe, izvor nam ne kazuje kad će uređaj izaći na prodaju, ali navodi da će V30 28. rujna krenuti u prodaju na globalnoj razini, sugerirajući da europski korisnici neće morati dugo čekati da bi ga dobili.

Očekuje se da će LG V30 biti jedan od najzanimljvijih uređaja ove godine i mogao bi biti najveći konkurent za Samsung Galaxy Note 8. Najnovije glasine sugeriraju da će to biti prvi LG smartphone koji dolazi s 6-inčnim edge-to-edge OLED zaslonom sa super tankim okvirima, a pokretat će ga Qualcomm Snapdragon 835 CPU. Nejasno je koje će konfiguracije posjedovati, no imat će 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu.

Kao i kod LG G6, očekuje se dvostruka kamera, 3300mAh baterija i bežični punjač. 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.