LG V30 će imati fleksibilni i zakrivljeni OLED ekran?

Fotografija članka: LG V30 će imati fleksibilni i zakrivljeni OLED ekran?

Prema najnovijim informacijama iz izvora bliskih kompaniji, čini se kako će novi LG V30 imati zakrivljeni OLED ekran.

Oglas

Prisjetimo se prošlog modela, , koji je bio prvi smartfon na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu kada se pojavio na tržištu. Isto tako, imao je odlične karakteristike, dvostruku stražnju kameru, te 32-bitni Hi-Fi Quad DAC čip koji je smanjivao okolnu buku za čak 50%, a istovremeno je ispuštao jači i čišći zvuk. V20 je bio sjajn uređaj, a kakav će tek biti novi LG V30 koji donosi neke zanimljive inovacije.

Prva od njih je novi zakrivljeni i fleksibilni OLED ekran koji će se ipak prvi puta pojaviti na LG V30 smartfonu. Sjećamo se kako je isti ekran trebao biti ugrađen na , no to se nije dogodilo jer je LG imao nekih problema oko proizvodnje, barem su to tako opravdali. Prema najnovijim informacijama navodno je LG uspio razviti novu proizvodu tehniku u kojoj su uspješno proizveli zakrivljeni i fleksibilni OLED ekran, tako da ga možemo očekivati u njihovom novom super smartfonu. Vjerujemo kako će ga imati i Mi Note 3 kada se pojavi na tržištu.

LG V30 će biti sam vrh ponude, još jači od trenutno aktualnog . Očekuje se kako će raditi na Snapdragon 835 procesoru, imat će 4 GB ili 6 GB RAM-a i Quad DAC audio dekoderski čip, te ponovo dvostruku stražnju kameru, a spominje se kako bi mogao imati i dvostruku prednju.

Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti LG V30 smartfona, za očekivati je negdje u otprilike isto vrijeme kada se pojavio i V20, a i cijena bi trebala biti slična, odnosno veća od G6 modela.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.