LG V10 smartfon s dva ekrana u prodaji od 27. ovog mjeseca, znamo cijene

Fotografija članka: LG V10 smartfon s dva ekrana u prodaji od 27. ovog mjeseca, znamo cijene

Ali ne u Europi, nego preko bare, tamo u Americi. No, vjerujemo kako će se novi LG V10, pametni telefon s dva ekrana, vrlo brzo pojaviti i na europskom tržištu. Objavljene su američke cijene.

Oglas

Novi pametni telefon južnokorejske kompanije je svakako zanimljiv uređaj, a koji je poseban po tome što ima dva ekrana. Ne, nije jedan sa stražnje strane, niti je uređaj preklopni, nego se radi o dodatnom uskom ekranu koji se nalazi u samom vrhu uređaja, a koji vam daje još neke dodatne mogućnosti.

Ukratko ćemo vas podsjetiti kako LG V10 dolazi sa dva ekrana – glavni je 5,7 inčni i QHD rezolucije od 2560 x 1440 točaka, a iznad njega je mali i tanki 2,1 inčni i rezolucije od 1040 x 160 točaka, o čemu smo već . Drugi uglavnom služi za dodatne informacije (prognoza, propuštene poruke i pozivi,…) što nas podsjeća na notifikacijsko LED svjetlo, a koje je ovdje pretvoreno u dodatni ekran.

Uređaj radi na 64-bitnom i 6-jezgrenom Qualcommovom Snapdragon 808 procesoru na 1,8 GHz uz Adreno 418 grafiku, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 2 TB. Kamere su od 5 MP i 16 MP, dok je baterija od 3000 mAh.

Spomenimo samo kako je LG V10 od 27. listopada u pretprodaji u američkoj AT&T mreži, dan kasnije u T-Mobile, a od 6. studenog će se pojaviti u normalnoj prodaji. A cijene? Ne zanimaju vas sigurno paketi američkih mreža, nego koliko će koštati u slobodnoj prodaji. Cifra nije mala, 599,99$, pa tko voli nek’ izvoli…

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.