LG uvodi Optimus 3.0 UI za ICS modele

Fotografija članka: LG uvodi Optimus 3.0 UI za ICS modele
Tako je HTC svoj UI nadogradio na inačicu Sense 4.0, u Samsungovom S III modelu debitira TouchWiz,  a sada se ekipi pridružuje LG koji uvodi Optimus 3.0 sučelje za ICS modele. 
 
Malo je zbunjujuće da LG je predstavio novo korisničko sučelje, ali nema nikakvih službenih video ili slikovnih materijale o detaljima. Novo sučelje trebalo bi potaknuti ukupnu učinkovitost mobitela i ponuditi potpuno drugačije LG smartphone iskustvo.
 
Neke ključne značajke LG Optimus UI 3.0 uključuju sljedeće: jedinstvenu menu funkciju, novi uzorak za zaključavanje zaslona, posebne dodatke za kameru poput odabira najbolje fotografije među nekoliko slika , prilagodbu ikona na način da će se moći postaviti vlastite fotografije kao simbole i kao prečace. 
 
Nadalje, Quick Memo značajka je duboko integrirana u sustav te omogućava pisanje bilježaka bez obzira što korisnik ima otvoreno na zaslonu, a zatim ih dijeliti preko društvenih mreža, e-maila ili SMS poruka. 
 

Debi ovog korisničkog sučelje bit će u Južnoj Koreji, paralelno s izlaskom LG Optimus LTE II modela. Također će novi UI doći instaliran na LG Optimus 4X HD smartphone, koji dolazi na tržište u lipnju. 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.