LG uskoro predstavlja V35 ThinQ smartfon?

Fotografija članka: LG uskoro predstavlja V35 ThinQ smartfon?

Kompanija LG je nedavno na MWC-u proširila V seriju za V30S I V30S+ ThinQ smartfone, a izgledno je da će još jedan pronaći svoje mjesto u toj seriji.

Oglas

Očekuje se kako će LG uskoro predstaviti svoj flaghsip u obliku G7 smartfona, ali ih to ne sprječava u izbacivanju novih smartfona zanimljivih značajki. Lani nas je V30 oduševio i to ponajviše svojom kamerom, a sumnjamo kako će nas V35 ThinQ razočarati.

LG V35 ThinQ bi trebao imati OLED ekran od 6 inča sa QHD+ rezolucijom i 18:9 omjerom. Spomenuti ekran bi trebao biti bez rubova i ne bi trebao imati „zub“ kao Iphone X, ali se šuška da će pokrivati samo 80% prednje strane, što za današnje standarde i nije puno. Kao i V30, imati će dvostruku zadnju kameru čiji će senzori biti od 13 i 16 MP. Smartfon bi trebao imati i neke AI značajke koje su prisutne i na spomenutim V30S i V30S+ modelima. Iako se ne zna previše o ovom smartfonu, priča se kako je već izašao u prodaju u Japanu, ali pod imenom V30+, ali navodno postoji službena LG dokumentacija koja potvrđuje da se radi o V35 ThinQ smartfonu.

Uzmemo li u obzir da je LG nedavno već objavio novitete u V seriji, sumnjamo kako bi V35 mogao doživit svijetlo dana prije druge polovice tekuće 2018. godine, ali ljubitelji ovog branda se definitivno imaju čemu veseliti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.