LG TwinWash perilica rublja omogućuje istovremeno pranje dva zasebna punjenja

Fotografija članka: LG TwinWash perilica rublja omogućuje istovremeno pranje dva zasebna punjenja

Tehnologija napreduje velikim koracima, također i kod uređaja koje svakodnevno koristimo u vlastitim domovima. Nova LG TwinWash perilice/sušilice rublja kapaciteta 12/8 kg i energetskog razreda A štedi vrijeme, novac i posebice odjeću. Isto tako, dostupna je u Hrvatskoj.

Oglas

Revolucionarne LG TwinWash perilice rublja s dodatnom, mini-perilicom ugrađenom u podnožje uređaja, skraćuje se ukupno vrijeme ciklusa pranja, a tu su i inovativne značajke kao što su TrueSteam i TurboWash koje pružaju snažnu učinkovitost pranja te uklanjaju gotovo sve alergene, nabore i neugodne mirise, a istovremeno i omekšavaju odjeću. Također, tehnologija 6 Motion Direct Drive pomiče bubanj u različitim smjerovima prilagođenim konkretnom rublju, a uobičajeni program pranja skraćen je na svega 59 minuta, čak i pri pranju većih količina rublja.

Jedinstven sustav TWIN Wash
TWIN Wash je pametna inovacija koja omogućava korisnicima da operu dva punjenja odjednom – prvi u glavnoj perilici (FH6G1BCH2N), a drugi u mini-perilici ispod (F8K5XN3). Mini-perilica je savršena za manje količine rublja ili za osjetljive odjevne predmete koji zahtijevaju posebnu pažnju, odnosno jedinstvene postavke za pranje. Ono što je najvažnije, bitno smanjuje vrijeme za pranje jer se više punjenja može prati u isto vrijeme. Ovaj koncept dizajna omogućava korisnicima da iskoriste prednosti druge perilice u domaćinstvu bez žrtvovanja prostora. Kad nije u uporabi, mini-perilica služi kao postolje glavnoj perilici.

TurboWash 2.0 znači i brže pranje
Uz današnji užurbani stil života, svaka minuta je važna. LG-eva tehnologija brzog ciklusa TurboWash 2.0, koristi dvostruke mlaznice na prednjoj strani za prskanje koncentrirane otopine deterdženta izravno na odjeću. Mlaznica pod visokim tlakom iznad bubnja prska sitne čestice vode kroz odjeću tijekom visokih okretaja centrifuge za brzo i učinkovito ispiranje u trajanju od 120 sekundi što dodatno unapređuje iznimne performanse pranja i ispiranja. LG TurboWash skraćuje program redovnog pranja na svega 59 minuta. Osim toga, smanjuje troškove – potrošnju električne energije do 15%, a potrošnju vode do 40%.

Manje vibracija, buke i alergena
Tehnologija TrueSteam aktivira značajke Allergy Care, Steam Refresh i Steam Softener te kontrolom temperature otklanja alergene s odjeće. Para prodire duboko u tkaninu te otklanja alergene i grinje bez oštećenja osjetljivih tkanina. Također, moguće je osvježiti odjeću vodenom parom u samo 20 minuta uz smanjeno gužvanje. Vodena para također je najpogodniji omekšivač – posebno za dječju odjeću.

Motor Direct Drive koji pokreće ovu perilicu rublja izuzetno je pouzdan i vrlo tih te dolazi sa standardnim 10-godišnjim jamstvom na motor i njegove dijelove.

Saznajemo kako je LG TwinWash prerilica rublja (model LG FH6G1BCH2N + F8K5XN3) dostupna u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 16.499 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.