LG TONE Platinum nove luksuzne Bluetooth slušalice, MWC 2016 premijera

Fotografija članka: LG TONE Platinum nove luksuzne Bluetooth slušalice, MWC 2016 premijera

Nove slušalice donose Hi-Fi kvalitetu zvuka u jedinstvenom dizajnu koji je vrlo praktičan. Predstavljamo nove LG TONE Platinum slušalice.

Oglas

LG Electronics će na sajmu MWC 2016 predstaviti svoj premium dodatak seriji Bluetooth slušalica TONE. Uz atraktivan izgled, nove LG TONE Platinum slušalice TONE Platinum donose vrhunsku kvalitetu zvuka kroz partnerstvo s tvrtkom Harman Kardon.

Uz platinum ocjenu Haman Kardona, najnovije slušalice TONE Platinum dizajnirane su i za profesionalce i za zaljubljenike u glazbu. LG je za ovaj model koristio dizajn Balanced Armature kao modul zvuka kako bi se smanjila izobličenja. Inače je ovaj dizajn rezerviran za luksuzne slušalice s kablovima. Tu je i aluminijsko kućište koje doprinosi sofisticiranijim performansama zvuka.

Uz aptX HD audio kodek, slušalice TONE Platinum nude kvalitetu zvuka karakterističnu za CD-e, ali preko Bluetootha, što vjerno reproducira punu audio propusnost i smanjuje latentnost značajno reducirajući brzinu prijenosa bez utjecaja na kvalitetu zvuka. Ovaj premium model koristi mikrofone za eliminiranje buke za jasnije pozive čak i u iznimno bučnom okruženju.

Aluminij je zaslužan za premium izgled slušalica, dok ergonomski dizajn omogućava korištenje uređaja satima bez ikakve neugode. Za još veću praktičnost, LG je dodao Voice Command za glasovno upravljanje dolaznim pozivima, dok je aplikacija Tone&Talk unaprijeđena kako bi podržavala Voice Memo i Find Me putem bilo kojeg Android pametnog telefona (od verzije 4.1).

Planirano je da će najnovije LG-eve Bluetooth slušalice biti dostupne u ožujku u SAD-u, a potom slijede ključna tržišta u Aziji, Europi i Latinskoj Americi.

Sve zanimljive novitete i premijere na sajmu MWC 2016 u Barceloni možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.