LG strategija It’s All Possible – u novom sloganu kompanija kaže – sve je moguće!

Fotografija članka: LG strategija It’s All Possible – u novom sloganu kompanija kaže – sve je moguće!

LG kao globalna kompanija, poznati inovator i globalni brand predstavlja i novi slogan u kojem kažu kako je sve moguće – “It’s All Possible”, a s kojim će komunicirati sa svijetom. To je i nova LG strategija.

Oglas

Kako bi istaknuo posvećenost kompanije pružanju diferenciranih vrijednosti i iskustava, LG Electronics je predstavio novu strategiju identiteta branda u čijem je središtu tema „It’s All Possible“ („Sve je moguće“). Ova je komunikacijska LG strategija ujedno i odraz brojnih promjena u području tehnologije te ponašanju potrošača proteklih godina. Nova tema će odražavati LG-eve ciljeve – nadahnuti i osnažiti potrošače te izmamiti njihov osmijeh.

Temeljeni na upravljačkim principima LG-a, novi identitet branda i komunikacijska tema razvijeni su kako bi učvrstiti naklonost brandu što postaje sve važnije na današnjem, izrazito konkurentnom, globalnom tržištu. LG nastoji oduševiti potrošače svojim jedinstvenim proizvodima razvijenim prema njihovim potrebama; inspiraciju dobiva od potrošača, slušajući njihove želje kako bi stvorio rješenja koja nude dodanu vrijednost te unapređuju njihovu svakodnevicu.

Uz to što nadopunjava LG-ev poznati identitet „Life’s Good“ („Život je dobar“), LG strategija odnosno komunikacijska tema „It’s All Possible“ bit će pozicionirana kao jedinstveni globalni glas te ponuditi dosljedno iskustvo branda putem svih kanala, uključujući televiziju, tisak i digitalne medije. Tako ova nova tema ima svoju premijeru 1. kolovoza u videozapisu koji se prikazuje na LG-evom digitalnom displeju na Times Squareu u New Yorku te na . Globalna komunikacijska tema će se potom koristiti putem različitih platformi – pri oglašavanju u tisku, na internetu te za marketinške materijale na prodajnim mjestima, ali i pri lansiranju novih proizvoda poput iščekivanog pametnog telefona LG G2 koji će biti predstavljen 7. kolovoza.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.