LG QuickCircle zaštitna navlaka za LG G3 super smartfon

Fotografija članka: LG QuickCircle zaštitna navlaka za LG G3 super smartfon

Uz LG QuickCircle zaštitnu navlaku, a koja dodaje i neke nove funkcionalnosti LG G3 smartfonu, dobit ćete i besplatnu igru Puppy Pop.

Oglas

Kao bi dokazao kako funkcionalan LG QuickCircle može biti i zabavan, LG Electronics je predstavio prvu na svijetu mobilnu igru ekskluzivno razvijenu za ovu zaštitnu navlaku s prozorčićem za uređaj LG G3. Tako se odsad, osim provjere točnog vremena, uspostave poziva ili fotografiranja, vlasnici mobitela LG G3 bez otvaranja navlake mogu i dodatno zabaviti besplatnom igrom Puppy Pop.

Puppy Pop je puzzle igra koju je LG razvio posebno za G3 s LG QuickCircle zaštitnom navlakom, a igra se kroz okrugli prozorčić na navlaci. Igrači skupljaju bodove povlačeći crte preko tri ili više identična psića s ciljem da ih u što većem broju maknu s ploče prije isteka vremena. Rezultat se nakon toga može podijeliti na igračevoj omiljenoj društvenoj mreži.

Osim što predstavlja zabavan i jedinstven način dodatnog korištenja navlake LG QuickCirle, mobilna igra potvrđuje i LG-eve neprestane napore na području razvoja mobilnog sadržaja koji obogaćuje funkcionalnost njihovih proizvoda. Puppy Pop je i primjer svestranosti te fleksibilnosti LG-evog QCircle software development kita (SDK) dostupnog na developer.lge.com, a pomoću kojeg razvojni inženjeri mogu kreirati nove aplikacije i funkcije za zaštitnu navlaku LG QuickCircle.

Igra Puppy Pop se može besplatno preuzeti s trgovina Google Play te , a zaštitna navlaka LG QuickCircle za LG G3 na našem se tržištu očekuje početkom kolovoza. Znamo i preporučenu cijenu – 49,99$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.