LG Quick Cover maska za LG G5 koji još uvijek ne postoji :)

Fotografija članka: LG Quick Cover maska za LG G5 koji još uvijek ne postoji :)

Prije se pojavila zaštitna maska Quick Cover od samog LG G5 pametnog telefona koji je još uvijek u “najavi”. Je li ovo neka nova marketinška taktika južnokorejske kompanije?

Oglas

LG je predstavio novu verziju svoje zaštitne maske Quick Cover dizajnirane za još uvijek nepostojeći LG G5. Naravno, znamo kako dolazi i to je 110% sigurno, samo ne znamo kako će izgledati.

Novi LG Quick Cover nudi brojne prednosti u odnosu na prethodne modele, te još više značajki. Touch funkcija nedavno je predstavljena kod maske Quick Cover View za K10, a sada je dostupna i na “coveru” za LG G5 koja će djelomično biti transparentna. Primjerice, korisnik se može javiti na poziv ili upravljati postavkama alarma bez otvaranja zaštitne navlake, što je vrlo praktično.

Ovo bi mogla biti i vrlo zgodna kombinacija s najavljenim “Always ON” zaslonom koji će petica navodno imati, a o čemu smo već . Tako ćete moći provjeriti vrijeme, datum i obavijesti dok je poklopac maske zatvoren.

Zgodne mogućnosti, morate priznati :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.