LG G6 Mini je zapravo LG Q6; znamo i neke specifikacije

Fotografija članka: LG G6 Mini je zapravo LG Q6; znamo i neke specifikacije

Negdje smo vam početkom mjeseca svibnja pisali kako popularna kompanija LG navodno radi na LG G6 Mini smartfonu koji bi trebao biti hardverski slabija verzija LG G6 flagshipa iz 2016. godine.

Oglas

U cijeloj toj priči nije bio potvrđen ni naziv ovog smartfona, a niti njegove specifikacije. Danas se kolo glasina ponovno okreće te jedan od najpopularnijih tzv. leakstera otkriva kako će se zaista zvati ovaj uređaj i što će donijeti od specifikacija.

Prema novim će se navodima LG G6 Mini sa brojem modela M700 zapravo zvati LG Q6 i već se nalazi u procesu dobivanja FCC certifikata. Ovaj pametni telefon navodno raspolaže 5.4-inčnim ekranom, dok mu je odnos tijela i ekrana gotovo 80%. LG Q6 će od svog flagship prethodnika naslijediti omjer ekrana koji je 18:9, a kao što smo napisali imat će manji ekran od 5.7-inčnog ekrana LG G6 flagshipa.

Šuška se i o jednoj stražnjoj 13 MP kameri te o samo  3 GB radne memorije u usporedbi sa dvostrukom stražnjom kamerom na LG G6 modelu te njegovih 4 GB RAM-a. Ostale specifikacije se još nisu pojavile pa se ne zna hoće li LG Q6 doći sa Qualcomm Snapdragon 821 procesorom ili će se u ovom slučaju kompanija odlučiti za neki procesor srednje klase.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.