LG predstavlja nove bežične zvučnike koji se nose oko vrata

Fotografija članka: LG predstavlja nove bežične zvučnike koji se nose oko vrata

LG donosi novu dizajnersku ideju za bežične zvučnike koju će predstaviti na CMS-u (Consumer Electronic Show) u Las Vegasu idući tjedan. Predstavit će LG TONE Studio, set zvučnika koje zapravo nosite oko svog vrata.

Oglas

Oblik zvučnika uključuje dvije jedinice na vrhu i dvije vibrirajuće jedinice na dnu. LG tvrdi kako će ovaj jedinstveni dizajn pružiti korisnicima “osobni doživljaj zvuka” kada gledaju filmove kod kuće, igraju video igrice ili samo odmaraju i slušaju glazbu. Novi TONE Studio također ima Hi-Fi DAC (pretvarač digitalnog u analogno) kako bi se stvorila izvorna kvaliteta zvuka zvučnih zapisa. Dva LG TONE Studio zvučnika također se mogu kombinirati kako bi se podijelio zvuk iz glazbe, filmova i ostalog sa svojom Dual Play funkcijom.

LG je također najavio TONE Free bežične slušalice. Iako one još uvijek idu u uho ako želite slušati glazbu, proizvod dolazi s ovratnikom u koji se mogu pohraniti slušalice kada nisu u uporabi. Slušalice se mogu puniti i mogu vibrirati za dolazeći poziv ili obavještavati o primljenoj poruci.

LG nije objavio cijenu ili datum izdavanja za njihove nove TONE proizvode, ali više će se saznati idući tjedan na CMS-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.