LG predstavio novu kategoriju SUPER LED monitora

Fotografija članka: LG predstavio novu kategoriju SUPER LED monitora

Sve ih karakterizira nenadmašna kvaliteta prikaza te smanjena potrošnja energije. Ovi LG-evi monitori razvijeni su kako bi se svojim značajkama, vrhunskom tetehnologijom i elegantnim dizajnom uklopili u svaki dom ili ured. 

IPS1 i IPS6 paneli
LG, kao inovator u proizvodnji IPS panela, otišao je korak dalje spojivši novu generaciju IPS matrice s LED pozadinskim osvjetljenjem kako bi se dobila nenadmašna kombinacija odlične kvalitete prikaza i široki kut vidljivosti.

Modeli IPS1 i IPS6, predstavnici potkategorije Super Angle, poseban naglasak stavljaju na smanjenje zamora očiju kao i na stabilnost te ujednačenost boja i svjetline pri bilo kojem kutu gledanja. Vrhunski IPS paneli ovih monitora čine ih idealnim za obradu videa, fotografija i grafički dizajn. Zbog vremena odziva od samo 2 ms i ugrađenih zvučnika, ovi monitori preporučuju se, osim za profesionalnu uporabu, i za gledanje filmova ili igranje. LG-evi IPS modeli izrazito su tanki, elegantno dizajnirani, a potrošnja energije im je smanjena za 27 posto u odnosu na druge monitore s certifikatom EnergyStar.

Monitor LG E90, debljine svega 7,2 mm, trenutno je najtanji na svijetu. Ovaj elegantan model s LED pozadinskim osvjetljenjem zaslona, mega kontrastom i vremenom odziva od samo 2 ms nudi realan i živopisan prikaz sadržaja bez zamućenja slike, uključujući i visoku razlučivost za gledanje Blu-ray filmova i savršen kino ugođaj u domu. Više možete pročitati na našem portal

Sudeći po rezultatima, potrošači su prepoznali LG-eva nastojanja da njihove potrebe budu u središtu naše pozornosti. Sigurni smo da je ovako dobrim rezultatima, uz dizajn, brojne napredne značajke i pristupačnu cijenu LG-evih monitora, pridonijelo standardno trogodišnje jamstvo na uređaje kao i naše jedinstveno Zero Pixel jamstvo. Posebno smo ponoosni na model LG E90, najtanji monitor na svijetu, koji zahvaljujući LG-evoj tehnologiji Super Silm ima debljinu od nevjerojatnih 7,2 mm”, izjavio je Mario Medved, direktor LG-a Hrvatska.

Predstavljeni LG-evi monitori iz kategorije SUPER LED razvijeni su kako bi se svojim značajkama, vrhunskom tehnologijom i elegantnim dizajnom uklopili u svaki dom ili ured. Među njima posebno mjesto zauzima najtanji monitor na svijetu, LG E90, elegantnog dizajna i debljine svega 7,2 mm. Svi modeli uključuju LED pozadinsko osvjetljenje koje osigurava izostanak zamora očiju. Također, za njihovu izradu korišteni su ekološki prihvatljivi materijali. Prema istraživanju agencije Context BNA, LG od početka prošle godine bilježi konstantan rast i, za razliku od tržišnog udjela od 24 posto koji je zauzimao u drugom kvartalu 2010., udio se na kraju trećeg gotovo dvostruko povećao na čak 46 posto. Time je LG Hrvatska postigao najbolje prodajne rezultate i najveći udio na tržištu monitora u cijeloj Europi u promatranom razdoblju. LG je sa svojom ponudom monitora na domaćem tržištu prisutan već 15 godina, a podaci za prošlu godinu pokazuju da korisnici najviše preferiraju LG-eve monitore zaslona veličine 22 inča, dok najveći rast bilježi upravo prodaja proizvoda s LED pozadinskim osvjetljenjem. U 2010. godini LG Hrvatska je predstavio i Zero Pixel jamstvo koje korisnicima omogućava da u slučaju pojavljivanja mrtvih piksela kupljeni monitor zamijene na prodajnom mjestu unutar 72 sata od trenutka kupnje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.