LG otvorio globalni Software Upgrade Center za bržu nadogradnju smartfona

Fotografija članka: LG otvorio globalni Software Upgrade Center za bržu nadogradnju smartfona

Drugim riječima, globalni Software Upgrade Center trebao bi ubrzati softverske nadogradnje operativnog sustava na LG pametnim telefonima.

Oglas

Ako ste vlasnik nekog od LG-jevih pametnih telefona, tada će vas obradovati vijest kako je južnokorejska kompanija otvorila novi Software Upgrade Center, a koji je fizički smješten u kompanijinom R&D kampusu u Magok-dongu u zapadnom dijelu Seoula.

Ono što je zanimljivo je kako je ovo prvi ovakav centar u svijetu. Iz tog će centra od sada dolaziti sve redovne OTA nadogradnje operativnog sustava za LG pametne telefone, a također će cijelo vrijeme testirati komplatibilnost hardvera i softvera nakon nadogradnje.

Što to znači za korisnike? Ukratko, sve nadogradnje OS-a će dolaziti brže nego do sada. Prva veća nadogradnja koja je spremna za isporuku je Android 8.0 Oreo za LG G6, a koja će krenuti prvo za korisnike u Južnoj Koreji,, a nakon toga će se proširiti i na druga tržišta.

Javite nam kada stigne vaša nadogradnja… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.