LG Optimus One P500 smartphone dostupan u Hrvatskoj

Fotografija članka: LG Optimus One P500 smartphone dostupan u Hrvatskoj

Isto tako, saznajemo kako će LG Optimus One uskoro biti u Hrvatskoj biti dostupan u ponudi nekoliko operatera, a trenutno se može nabaviti u Vip ponudi po cijeni već od 9 kuna.

PRESS objava
LG Optimus One pokreće aktualna verzija 2.2 (Froyo) operativnog sustava Android koja omogućava dva do tri puta brže pregledavanje interneta, učitavanje stranica, pokretanje aplikacija i multitasking.

Ovaj mobilni uređaj omogućava sinkroniziranje sadržaja s Outlookovim kalendarom kako bi se unaprijedila produktivnost te prijenosne Wi-Fi hotspotove za lakše dijeljenje 3G veze. Mobitel je optimiziran za korištenje popularnih Google Mobile servisa, uključujući Google Voice Search™, Google Voice Actions™, Google Goggles™, Google Shopper™ i Google Maps™ s navigacijom te pristup Android Marketu s više od 200.000 aplikacija.

LG Optimus One razvijen je na temelju potreba korisnika koji po prvi put koriste pametni telefon, a imaju potrebu za brzim pristupom informacijama i praktičnim aplikacijama. Tako ovaj uređaj nudi jednostavno i trenutno pretraživanje informacija i raznovrsne pakete aplikacija, uključujući one Google Mobilea.

„LG Optimus One otvara vrata za ulazak u svijet pametnih telefona koji nude mnoge pogodnosti, intuitivni su, a odsad i pristupačni”, rekao je Željko Gabud, voditelj odjela mobilnih uređaja LG-a Hrvatska. „Danas je korisnicima najvažnije brzo i jednostavno doći do informacija bez obzira na to gdje se nalaze, a s pametnim telefonom LG Optimus One to je moguće.”

Uz zabavno i pristupačno korisničko sučelje, LG Optimus One sadrži i ekskluzivni LG App Advisor koji preporučuje deset najbolje ocjenjenih aplikacija svaka dva tjedna.

Mobitel također ima integriranu kameru s postavkama za prepoznavanje lica i osmijeha, HVGA zaslon veličine 3.2 inča te dugotrajnu bateriju kapaciteta od čak 1500 mAh.

Do kraja prošle godine LG Optimus One prodan je u više od milijun primjeraka na tržištima diljem svijeta te tako postao najbrže prodavani model mobilnog telefona u povijesti ove kompanije.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.