LG Optimus L1 II osnovni model smartphonea za samo 95$, dolazi u Europu?

Fotografija članka: LG Optimus L1 II osnovni model smartphonea za samo 95$, dolazi u Europu?

LG je najavio svoj novi “low-end” Android smartphone koji je namijenjen siromašnijim tržištima. To je LG Optimus L1 II model, cijena mu je prava sitnica.

Oglas

Novi LG Optimus L1 II pripadnik je poznate LG-jeve “L” obitelji u koju spada i najnoviji . Nisu baš svi ludi za velikim smartphoneima, tako da bi im se mogao svidjeti ovaj kompaktni mališan koji izgleda baš simpatično.

Kada govorimo o hardverskoj konfiguraciji LG Optimus L1 II je zaista osnovni model. Ima 3 inčni kapacitivni ekran s rezolucijom od samo 240×320 točaka. Kao procesor je odabran Snapdragon MSM7225A SoC na 1GHz, ima 512MB RAM-a, te 4GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza.

Ugrađena je kamera od 2MP, ima 3 i pol milimetarski ulaz za slušalice, FM radio (sa snimanjem!), te solidnu bateriju od 1540mAh. LG Optimus L1 II podržava 3G, Wi-Fi, Bluetooth i GPS, a radi na Android 4.1.2 operativnom sustavu.

I na kraju, ono što već znate je cijena. LG Optimus L1 II se prodaje za smiješnih 95$, bez ikakvih pretplatničkih ugovora, to mu je krajnja cijena. Konkurirat će jeftinim Samsung, HTC i Sony modelima, a saznajemo kako će se pojaviti na tržištima Vijetnama, Rusije, te Velike Britanije. Hoće li se pojaviti u ostatku EU, primjerice i u Lijepoj našoj, raspitajte se kod ovlaštenih distributera u Hrvatskoj.

LG Optimus L1 II

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.