LG Optimus G2 – To Me, You Are Perfect – korisnici će dijeliti posebne trenutke

Fotografija članka: LG Optimus G2 – To Me, You Are Perfect – korisnici će dijeliti posebne trenutke

U okviru zanimljive internetske kampanje „To Me, You Are Perfect“, povodom izlaska novog LG Optimus G2 smartphonea (7. kolovoza), na bilboardima na Times Squareu i Piccadilly Circusu prikazivat će se osobne poruke korisnika.

Oglas

Kampanja je osmišljena kako bi LG svojim korisnicima pokazao koliko je važna njihova uloga u inspiriranju tvrtke na inovacije.

Kao dio kampanje koja traje do 6. kolovoza, odabrani video zapisi bit će objavljeni na LG-evim online kanalima te prikazani na tvrtkinim vanjskim bilboardima na Times Squareu u New Yorku i Piccadilly Circusu u Londonu. Pobjednik s najvećim brojem lajkova i pogleda video zapisa bit će nagrađen iznosom od 5.000 američkih dolara. Njih četrdeset nasumično odabranih osvojit će pametne telefone iz LG-eve serije G, dok će 500 sudionika osvojiti džepne printere LG Pocket Photo.

Sudjelovati mogu svi i to objavom fotografija ili video poruka voljenim osobama na LG-evim online kanalima: mikro stranici , ili .

Lg Optimus G2 kampanja 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.