LG Optimus G2 procurile fotografije i video novog smartphonea, premijera 7. kolovoza

Fotografija članka: LG Optimus G2 procurile fotografije i video novog smartphonea, premijera 7. kolovoza

Već smo u nekoliko navrata najavljivali izlazak novog LG Optimus G2 smartphonea. Južnokorejski proizvođač se užurbano priprema za službenu premijeru koja će se održati u New York Cityju.

Oglas

Kompanija je već najavila kako će LG Optimus G2 imati neke inovativne elemente po kojima će se razlikovati od konkurencije, ništa manje niti ne očekujemo od ove inovativne kompanije koja je nerijetko zapostavljena u medijima. Novi LG G2, kako ga znaju skraćeno zvati, imat će itekako što pokazati.

Sama hardverska konfiguracija ponovo bi trebala biti posljednja riječ tehnike, kao što smo to i navikli kod Optimus pametnih uređaja. Iako se konkretni detalji još nagađaju, pretpostavlja se kako će raditi na Android 4.2.2 operativnom sustavu, trebao bi imati 3 GB RAM-a, a podržavat će novi LTE-A standard.

Očekuje se kako će i sama kamera na uređaju biti vrlo moćna, a i sam zvuk bi trebao biti “maestralan”, s obzirom da ima stereo zvučnike koji su smješteni s donje strane uređaja. Sve ostalo i ono konkretno objavit će se na posebnom događaju koji je planiran za 7. koloboza u New Yorku.

U međuvremenu se pojavio i jedan video na Yotubeu koji navodno prikazuje novi LG Optimus G2. Pogledajte i prosudite sami.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.