LG Optimus G, Qualcommov četverojezgreni Smartphone s LTE podrškom za europsko tržište?

Fotografija članka: LG Optimus G, Qualcommov četverojezgreni Smartphone s LTE podrškom za europsko tržište?

Prema pisanju AsiaDaily-a, LG radi na verziji svog android borca LTE2, za međunarodno tržište pod imenom LG Optimus G.

Oglas

Dizajniran je kako bi bio međunarodni konkurent modelu smartphonea. Uređaj ima quad-SOC APQ8064 Qualcomm i može nositi 4G LTE mreže.

Prema AsiaDailyu, LG će objaviti uređaj sljedeći mjesec, ali ostaje još uvijek nejasno kada Optimus G će se pojaviti u slobodnoj prodaji ili u ponudi mobilnih operatera na svjetskim tržištima.

Nadalje, Optimus G ima prema izvoru  4,7 ” IPS True HD ekran sa 720p rezolucijom, 2 GB interne memorije i 13 MP kameru. LG je navodno dodao podršku za glas preko LTE tehnologije. Softver se temelji na Android 4.0, i tvrtkinom Optimus UI 3.0 korisničkom sučelju. Nakon pojavljivanja na tržištu dobiva vrlo brzo nadogradnju na JB android inačicu OSa.   Informacija se čini vjerodostojna, samo što će LG morati implementirati drugačije baseband procesore ovisno o tržištima.   Američki i korejski standardi koriste CDMA, koji ne rade na europskim standardnim GSM mrežama.

Dok  ova vijest bude službeno potvrđena ili demantirana,  pogledajte  još jedan video isječak  – LG Optimus 4X HD model u akciji koji bi doista mogli uskoro vidjeti na našem tržištu ili našem testu :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.