LG Optimus G i ZeroGap tehnologija, sve što trebate znati [učimo zajedno]

Fotografija članka: LG Optimus G i ZeroGap tehnologija, sve što trebate znati [učimo zajedno]

U Hrvatskoj je napokon postao dostupan potrošačima LG Optimus G, smartphone o kome smo u nekoliko navrata pisali na našem portalu iako je već dobio svog nasljednika,

Oglas

Po svojim specifikacijama sličan je , a usporednu tabelu specifikacija možete vidjeti . Ono što ga dijelom razlikuje od modela na tržištu toga tipa je  ZeroGap tehnologija koja poboljšava istovremeno osjetljivost ekrana, vidljivost, daje bolje kutove gledanja i točnije boje.

LG Optimus G ima 4,7-inčni TrueHD IPS zaslon i u kombinaciji s Zerogap tehnologijom ppostiglose je smanjenje potrošnje energije za 70% u odnosu na sadašnje Samsung AMOLED ekrane, prema tvrdnjama iz LG-a. Mi bi dodali, ušteda je ali ne u tako visokom postotku. 

Primjenom Zero Gap tehnologije se smanjuju slojevi između stakla i LCD panela, odnosno ne postoji nikakav sloj između. Da mi puno više ne objašnjavamo, princip rada ZeroGap tehnologije pogledajte u dva video priloga, a prednosti i nedostatke ovog modela objavljujemo uskoro :D

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.