LG Optimus G alternativa za LG Nexus 4 [komparacija specifikacija]

Fotografija članka: LG Optimus G alternativa za LG Nexus 4 [komparacija specifikacija]

Googleov Nexus 4 by LG napravio je dosta senzaciju u smartphone svijetu. Potražnja za modelom ne jenjava, ali izgleda da Google ima problema u skladištu online trgovine na usluzi Google Play. 

Oglas

Osim putem Google Play Storea, model se može povremeno naručiti na eBayu (isporuka 6 -8 tjedana) ili preko nekih mobilnih operatera u Europi, ali opet s podužim čekanjem. Kako god da okrenemo, potražnja je znatno veća nego ponuda. Tko je kriv za nestašicu, teško je odgovoriti na pitanje, ali očito Google nije naručio dovoljnu količinu uređaja od LG-ja. Samo bi nadodali, budući da smo , imate li bilo kakvu kombinaciju da se dočepate uređaja, vrijedan je čekanja.

Ali, ulazite li u skupinu onih kojima se baš ne da gnjaviti i gubiti živce oko nabavke LG Nexus 4 modela, postoji i njegova održiva alternativa. To je LG Optimus G model, koji bi se u Europi trebao pojaviti u ožujku, a opasno se šuška i na našem tržištu. Model ne zaostaje za Nexusom 4 u tehničkim specifikacijama, ali postoje neke suptilne razlike. Nećemo vam otkriti još sve tajne :D  Za sada pogledajte njihove usporedne tehničke specifikacije:

Što se tiče Android operativnog sustava, LG Optimus 4 dolazi s čistom dok LG Optimus G će u trenutku dostupnosti vrtiti  4.1 Jelly Bean.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.