LG Optimus Android smartphone – svijet na dohvat ruke!

Fotografija članka: LG Optimus Android smartphone – svijet na dohvat ruke!

Ovaj uređaj pokreće jednostavni i prilagodljiv operativni sustav Android, a moguće ga je nabaviti u Vip ponudi već od 399 kuna u tarifama Sve za mene i Sve za posao 400, a uskoro i u ponudi operatera Tele2.

LG Optimus korisnicima pruža mogućnost pristupa različitim Android aplikacijama te automatsko usklađivanje računa s mobilnim Google uslugama. Također, uređaj omogućava povezivanje s društvenim mrežama u snažnom multimedijalnom okruženju.

„LG Optimus optimalan je izbor za korisnike koji očekuju jednostavnost upravljanja svim sadržajima i funkcijama svog smartphonea“, rekao je Željko Gabud, voditelj prodaje mobilnih uređaja u predstavništvu LG Electronicsa u Hrvatskoj. „Vjerujemo da će pristupačnost ovog mobilnog telefona, dizajniranog za one koji žele doživjeti iskustvo pametnog uređaja, ali oklijevaju zbog procesa privikavanja, potaknuti korisnike da isprobaju LG Optimus. Hrvatskim će korisnicima korištenje uređaja biti dodatno olakšano jer je izbornik ovog Android telefona preveden na hrvatski jezik.“

Jednostavnu prilagodbu korisnicima osigurava i pristup više od 30.000 aplikacija i igara koje je moguće preuzeti s Android Marketa, dok je zahvaljujući automatskom usklađivanju Google računa potrebna samo jedna prijava za korištenje usluga poput Gmaila, Google Talka i Google Mapsa ili YouTubea.

Uz pomoć prilagodljive platforme, koja istovremeno može upravljati s više računa, SN upravitelj nudi integriran pristup društvenim mrežama. LG-eva aplikacija za upravljanje kontaktima na društvenim mrežama pruža mogućnost jednostavnog praćenja računa na Facebooku, Twitteru i mreži Bebo. Štoviše, widgeti sustava društvenih mreža (SNS) osiguravaju ažuriranje statusa izravno na početnom zaslonu u realnom vremenu i bez potrebe pristupa drugim aplikacijama. Pretražujući listu kontakata u telefonu, LG Optimus omogućava korisnicima i pregled ažuriranja profila prijatelja te pristup njihovim stranicama na društvenim mrežama.

Prilagodljivo korisničko sučelje LG Optimusa osigurava jednostavnost uporabe, prikazujući najčešće korištene aplikacije, vijesti i vremensku prognozu na tri do sedam početnih zaslona. Uz to, glavni izbornik moguće je personalizirati tako da uključuje do 10 kategorija po izboru korisnika za bržu i lakšu navigaciju.

LG Optimus uključuje i brojne sadržaje za razonodu koji ga čini još zabavnijim. Napredan multimedijalni player omogućuje korisniku gledanje filmova u formatima DivX i Xvid, a uz 3D galeriju sličica užitak pretraživanja multimedijalnih datoteka još je veći.

Kamera od 3MP podržava geotagiranje, automatsko označavanje lica te tehnologiju prepoznavanja lica u pokretu. Korisniku je, uz kreiranje, omogućeno i dijeljenje multimedijalnog sadržaja, a program za uređivanje video zapisa pruža mogućnost dodavanja glazbe i teksta video zapisu izravno na telefonu.

Dizajn LG Optimusa istovremeno je uglađen i nenametljiv, a dostupan je u bijeloj, ružičastoj, crnoj ili srebrnoj boji. Ovaj mobilni uređaj ima i dugotrajnu bateriju snage 1500mAh, utor za slušalice promjera 3,5 mm, Bluetooth verzije 2.1, A-GPS, memoriju proširivu microSD karticom do 32 GB i četiri prilagodljive pozadine za zaslon, zajedno s poboljšanim obavijestima na zaključanom zaslonu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.