LG Optimus 2X SU660 dobio je nadogradnju na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Fotografija članka: LG Optimus 2X SU660 dobio je nadogradnju na Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ako slučajno živite u Južnoj Koreji, a što sigurno nije tako dok čitate ove retke, tada će vas obradovati informacija kako se za LG Optimus 2X pojavila nadogradnja Android 4.0 ICS.

Oglas

Ovo je dobra vijest za sada samo za tamošnje stanovništvo, iako ste i sami svjedoci da se u posljednje vrijeme sve više govori o Android 4.1 Jelly Bean inačici Googleovog operativnog sustava. Ipak, skok s Android 2.3 Gingerbread na četvorku je popriličan i vjerujemo kako će se svidjeti korisnicima.

Ako se sjećate još u travnju prošle godine, pa ako vam ovaj uređaj i nije poznat, upoznajte se preko naše detaljne recenzije. U svakom slučaju simpatičan uređaj, i cjenovno povoljan.

Spomenimo i kako je posljednja nadogradnja koja se pojavila u svijetu (lokalno može biti nešto drugačija) je V30x, dok je cijeli .KDZ paket nadogradnje na Android 4.0 ICS velik oko 540MB. Kada i ako bude dostupna inačica Android 4.0 OS-a za naše područje, o tome ćete već biti obaviješteni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.