LG OLED televizori prvi nude Dolby TrueHD vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete

Fotografija članka: LG OLED televizori prvi nude Dolby TrueHD vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete

Vodeći ovogodišnji modeli LG OLED televizora prvi su na tržištu implementirali Dolby Atmos zvuk, kao i Dolby TrueHD – revolucionarnu tehnologiju zvuka bez gubitaka kvalitete.

Oglas

Ova tehnologija nekomprimiranog zvuka vlasnicima LG-evih OLED televizora za 2017. bit će dostupna ovog mjeseca preko tzv. over-the-air nadogradnje firmwarea, a pružit će zvuk Dolby TrueHD koji je već integriran u najnovije filmske naslove na 4K UHD Blu-ray diskovima. Svi LG-evi OLED televizori za 2017. dolaze s podrškom za format Dolby AC-4 što znači da će kompatibilni LG televizori moći reproducirati zvuk sljedeće generacije s uranjajućim, trodimenzionalnim svojstvima. LG-evi premium televizori za 2017. već su kompatibilni s tehnologijom Dolby Vision te tako omogućuju korisnicima uživanje u više od 100 naslova putem streaming usluga na zahtjev koje ga podržavaju.

Najnovija ažuriranja također uključuju i podršku za kodek MAT (Metadata-enhanced Audio Transmission) kako bi se omogućio Dolby TrueHD zvuk na kompatibilnim OLED televizorima za vrijeme igranja videoigara na konzolama. Za korisnike koji žele maksimalno iskoristiti prednosti tehnologije Dolby TrueHD, tu je mogućnost streaminga sadržaja kroz kompatibilne soundbarove na TV.

Vlasnici modela LG-evih OLED televizora za 2017. mogu uživati u kombinaciji tehnologija Dolby Vision i Dolby Atmos putem namjenski ugrađene aplikacije Dolby Access trenutno dostupne na ključnim tržištima. Dodatnih deset zemalja bit će dodano svakog mjeseca. Aplikacija sadrži različite sadržaje za cijelu obitelj kao što su putovanja, sport i umjetnost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.