LG objavljuje nešto drugačije nego što ste navikli – Stage Fright So Real It’s Scary 2

Fotografija članka: LG objavljuje nešto drugačije nego što ste navikli – Stage Fright So Real It’s Scary 2

Čega se sve neće dosjetiti marketinški stručnjaci kako bi privukli pozornost na nove proizvode svojih klijenata. Ovu LG-jevu priču vrijedi pogledati :)

Oglas

LG Electronics je objavio “Stage Fright – So Real It’s Scary 2” – nastavak prošlogodišnjeg popularnog viralnog videa So Real It’s Scary kojeg je na Youtubeu vidjelo više od 18,6 milijuna ljudi. I ovaj novi već ima više od 2 milijuna gledatelja, a snimljen je u… WC-u. Hm, bar tako izgleda na prvi pogled :)

Kao i original, nastavak postavlja pitanje – koliko su slike na LG-evom IPS monitoru stvarne? Kako bi dokazao vrhunsku kvalitetu slike IPS panela, LG je ovaj put „angažirao“ svoj IPS UltraWide monitor omjera stranica 21:9.

Kako to izgleda? Evo ovako :)

So Real It’s Scary 2

So Real It’s Scary 1
Senzacionalni viralni video iz 2012. So Real It’s Scary počinje s timom radnika koji postavljaju LG-eve IPS monitore na pod dizala. Kada je sve postavljeno, skrivene kamere snimaju ljude u dizalu dok monitori stvaraju privid poda koji se urušava. Dovoljno uvjerljiva da bi šokirala i uplašila, ova situacija demonstrira vjernost slike koju stvara LG-eva IPS tehnologija.

„Svaka zapanjena reakcija u videu Stage Fright – So Real It’s Scary 2 služi kao potvrda da LG-eva izvanredna IPS kvaliteta slike može zavarati ljudsko oko. Uz živopisne, vjerne boje i iznimnu jasnoću pokreta, naši IPS monitori pružaju uistinu zadivljujuće i uranjajuće iskustvo gledanja“, rekao je Kwon Il-geun, potpredsjednik poslovne jedinice IT u LG Electonicsu.

U režiji LG-evog ureda za zemlje Beneluksa, video pomoću skrivenih kamera ispituje teoriju po kojoj muškarci ne mogu obaviti malu nuždu dok ih netko gleda. U video isječku LG je instalirao svoje IPS UltraWide monitore omjera stranica 21:9 iznad pisoara. I dok se muškarci koji ništa ne sumnjaju pokušavaju „olakšati“, pred njima se pojavljuju lica prekrasnih žena. Dokazujući koliko je slika na LG-evom IPS monitoru stvarna, nekoliko njih susreće se s problemom „stidljivog mjehura“ jer zaista vjeruju da ih se promatra. Isječak je u sklopu istraživanja prije objavljivanja pogledalo 600 sudionika koji su ga svrstali u 5 posto najboljih viralnih videa koji su im pokazani.

LG film Stage Fright So Real Its Scary 1 i 2 02

LG predvodi tržište monitora nove generacije superiornom IPS tehnologijom prikaza i kreativnim dizajnom. Kao što se može vidjeti u videu Stage Fright – So Real It’s Scary 2, LG-ev IPS UltraWide monitor omjera stranica 21:9 donosi zapanjujuće stvarnu sliku na zaslonu koji je značajno širi od uobičajenog modela omjera 16:9. Ovaj je monitor svestran i moćan, a pruža mogućnosti za multitasking uz značajke 4-Screen Split i Dual-link Up. LG-ev IPS UltraWide monitor omjera stranica 21:9 prikazuje više od 99 posto sRGB prostora boja te osigurava najživopisnije i najvjernije boje te nevjerojatnu jasnoću slike. Ovaj LG-ev monitor, prvi koji korisnicima nudi omjer prikaza 21:9 poput onog u kinu, idealan je za uranjajuća iskustva igranja igara i gledanja filmova.

Ranije ove godine, LG-ev IPS UltraWide monitor omjera stranica 21:9 primio je nagradu iF design što potvrđuje njegov atraktivan izgled te naprednu tehnologiju prikaza.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.