LG Nexus 5 – bit će više inačica, poznate su i cijene – skup, nije?

Fotografija članka: LG Nexus 5 – bit će više inačica, poznate su i cijene – skup, nije?

Ovog se tjedan pojavila informacija koja otkriva koja će biti cijena novog LG Nexus 5 smartphonea koji, kako saznajemo, dolazi u više inačica.

Oglas

Datum premijernog predstavljanja već je objavljen, a to je 1. studenog, o čemu smo već , a sada saznajemo kako će ih biti i više, a ne samo jedan model ,ovisno koliko vam je dubok džep. Ovih dana je objavljena i paleta cijena po kojima će se prodavati LG Nexus 5 na američkom tržištu, gdje je LG kao marka vrlo popularan, a prema tim cijenama možete povući i paralelu po kojoj cijeni će se prodavati u Europskoj uniji, odnosno u Hrvatskoj. Samo dodate PDV i koji postotak marže i to je to :)

Vratimo se mi na LG Nexus 5. O hardverskoj konfiguraciji smo također već raspravljali u , a zanimljivo je kako će svaki od modela ovisno o cijeni imati i različiti kapacitet baterije, ovako nešto vidimo po prvi puta. U stvari, radi se o dva modela LG Nexus 5 smartphonea s različitim kapacitetima za pohranu podataka, te različitim kapacitetima baterije.

Evo i kako ta LG Nexus 5 podjela izgleda:
– 16GB, 2300mAh – 299$
– 32GB, 3000mAh – 399$

Podsjetit ćemo vas kako se stariji model Google Nexus 4 s 8GB prodavao za 299$, a model s 16GB za 349$. Oba su imali bateriju kapaciteta 2100mAh.

S obzirom na kapacitet baterije, moguće je kako će LG Nexus 5 moći raditi i 2-3 dana do slijedećeg punjenja, ovisno koliko razgovarate, koliko koristite Internet (WiFi, 3G,…) ali i ovisno o snazi signala. Sve u svemu, vjerujemo kako će i LG Nexus 5 biti još jedna Googleova uspješnica koju su realizirali u suradnji s LG-jem.

LG Nexus 5 smartphone

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.