LG Music Flow Wi-Fi vrhunski zvuk za ljubitelje glazbe i filmova

Fotografija članka: LG Music Flow Wi-Fi vrhunski zvuk za ljubitelje glazbe i filmova

Na sajmu CES u Las Vegasu LG Electronics će predstaviti svoj prvi Wi-Fi zvučnik na baterije (NP8350), napredne Wi-Fi soundbarove (LAS750M  i LAS950M) te streaming 3D Blu-ray player (BP550). Svi su kompatibilni s Android i iOS platformama.

Oglas

Svaki uređaj LG Music Flow Wi-Fi može se koristiti samostalno ili bežično povezati s drugim uređajem pomoću tehnologija Advanced Wireless Network i Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) za neprekinuto glazbeno iskustvo. Za razliku od drugih Bluetooth zvučnika, streamanje na zvučnik iz serije Music Flow Wi-Fi ne prestaje u trenutku dolaznog poziva. Ako korisnicima nisu dovoljne vlastite glazbene datoteke, glazbu mogu streamati preko pružatelja usluga kao što su Spotify, Deezer, Napster i TuneIn.

LG NP8350 je prvi tvrtkin bežični zvučnik s ugrađenom baterijom za lagano prenošenje iz sobe u sobu, a ova nova linija uključuje i dva Wi-Fi soundbara za bogat, pun i uranjajući zvuk – model LAS750M pruža HD zvuk, dok LAS950M nudi izvanrednu, duboku akustiku.

Uz LG Music Flow stvaranje personaliziranog središta kućne zabave nikad nije bilo jednostavnije. U načinu rada Home Cinema, korisnici mogu bežično spojiti dva zvučnika NP8350 s Wi-Fi soundbarom kao stražnje lijeve i desne kanale kako bi se dobio surround efekt. LG-ev streaming 3D Blu-ray player BP550 može se povezati sa zvučnicima Music Flow za streamanje zvuk s CD-a ili USB memorije.

Štoviše, značajka Auto Music Play maksimizira praktičnost slušanja korisnicima u pokretu. Glazba s pametnog telefona automatski će se reproducirati na zvučniku Music Flow Wi-Fi ako mu se približi na 30 cm. Tako, primjerice, korisnik može slušati glazbu preko slušalica vozeći se javnim prijevozom prema kući, a čim uđe u dnevnu sobu, glazba se počinje reproducirati na Wi-Fi soundbar.

Kolekcija dolazi i s mogućnošću LG HomeChatTM za kontrolu nad LG-evim uređajima uz korištenje popularne mobilne aplikacije za dopisivanje za telefone ili tablete – LINE. Korisnici poruku šalju zvučniku koristeći jednostavne naredbe poput play songs for party ili turn off music after one hour. Uz HomeChatTM, modeli serije LG Music Flow Wi-Fi mogu biti i osobni pomoćnici koji postavljaju alarme ili upozoravaju korisnike o nadolazećim događanjima po naredbi.

Posjetitelji CES-a uživo će moći doživjeti ove uzbudljive audio proizvode na LG-evom štandu na lokaciji Las Vegas Convention Center, Central Hall br. 8204 od 6. do 9. siječnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.