LG L25 na Firefox platformi dolazi u siječnju

Fotografija članka: LG L25 na Firefox platformi dolazi u siječnju

Procurile su najnovije informacije o novom modelu korejskog diva

Oglas

Slike u nastavku koje su se pojavile na Upleaksu donose nove informacije o LG L25 modelu. Taj model bi trebao raditi na tzv.Firefox platformi. Svjesni smo da uređaj vjerojatno nije najzanimljiviji model na našem tržištu jer se pretpostavlja da se na istom neće uopće ni pojaviti, ali pročitajte ostatak u budite u toku što se događa trenutno s Android alternativama.

Ovaj uređaj bi se trebao većinom bazirati za tržište Dalekog istoka. Testiranja se trenutno obavljaju u Japanu (operater KDDI je japanska kompanija). Uz skice uređaja su procurile i informacije o specifikacijama uređaja. Pretpostavljamo da su skice stare jer su specifikacije mobitela prilično detaljne.

Zaključujemo da će biti riječ o mid-range uređaju što je donekle logično budući da je uređaj primarno zamišljen kao alternativa Androidu, a u taj je dio kolača najlakše zagristi.

Tako bi zaslon trebao biti HD, dijagonale 4,68″, a pogonjen će biti Snapdragonom 400 s 1,5 GB RAM-a.

Najave i daljnje informacije govore da bi se uređaj trebao pojaviti na tržištu u siječnju, a koliki će dio kolača ugrabiti, svakako ćemo vam javiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.