LG Hub Robot i drugi roboti izazvali veliko zanimanje na CES 2017

Fotografija članka: LG Hub Robot i drugi roboti izazvali veliko zanimanje na CES 2017

LG je predstavio svoju novi viziju umjetne inteligencije za dom, vanjske i javne prostore.

Oglas

LG Electronics je na sajmu CES 2017 predstavio naprednu robotsku tehnologiju kako bi prikazao svoje inovacije u području umjetne inteligencije. Očekivano, izazvao je veliku pažnju.

LG-eva linija robota će, zahvaljujući analitičkoj snazi procesiranja, moći navigirati kompleksnim okruženjima i dešifrirati najučinkovitije i najdjelotvornije načine za ispunjavanje zadataka što olakšava svakodnevicu.

Uz inovativne tehnologije koje nadmašuju one u LG-evom usisivaču HOM-BOT, LG-evi prvi roboti opremljeni su tehnologijama umjetne inteligencije koje im omogućuju korištenje u domu, u tandemu s drugim pametnim uređajima, u vanjskom okruženju, ali i javnim prostorima:
–    LG Hub Robot, dizajniran za kućnu uporabu, može djelovati kao dio sustava pametnog doma te kao osobni asistent korisniku
–    Drugi robot koji se može vidjeti na CES-u demonstrirat će mogućnosti za vrt
–    LG-eva linija robota uključivat će i modele za komercijalnu uporabu na javnim prostorima, kao što su zračne luke i hotelu, s ciljem poboljšanja iskustva putnika

LG-jevu konfrenciju mogli ste pogledati danas u živo, ako ste je propustili evo videa (kreće od 50:40 minuta).

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.