LG HB954PB – kućno kino za probirljive (recenzija)

Fotografija članka: LG HB954PB – kućno kino za probirljive (recenzija)

LG HB954PB - kućno kino (recenzija)

HP954PB je LG-ovo kućno kino je zapravo impresivno napravljen uređaj koji plijeni pri samom vađenju iz kutije i zaštitnih omota. Crna boja definitivno dominira cijelim prostorom pri instaliranju zvučnika unutar prostora. Zvučnici su modernog izgleda i zvuk koji dolazi iz njih je odličan. Mali prednji zvučnici se mogu postaviti na zid, a stražnji imaju mogućnost podešavanja u dvije visine dodavanjem ili oduzimanjem dijela stalka. Woofer dobro prati basove iako se može podesiti i ručno, kao i svi ostali zvučnici ponaosob, ovisno o mjestu instalacije. Napokon sa zvučnicima dolaze i dovoljno dugačke žice za spajanje, iako bi se po mojem sudu možda trebalo malo ozbiljnije poraditi sa kombinacijom wirellesa za stražnje zvučnike. Današnja tehnologija wirellesa sigurno ima bolju zaštitu od smetnji koje bi mogle dolaziti od nekih drugih uređaja. Ovaj novi 5.1 surround audio sustav uključuje LG-evu naprednu surround audio tehnologiju, u potpunosti kompatibilnu s formatima Dolby True HD, Dolby Digital Plus i DTS-HD Master Audio: Essential. Napredne audio mogućnosti uključuju bass boost, MP3 up-scaling, Night Mode, optimizirane modove za različite žanrove TV programa i poseban equalizer za podešavanje videoigara. Šteta što nismo uspio provjeriti kvalitetu zvuka pri ekstremnoj glasnoći, ali nismo sigurni kako bi to podnijeli susjedi, pa ćemo to ostaviti kao opciju za neki od slijedećih puta.

Centralni dio ovog kućnog kina je Blu-ray uređaj koji je izuzetno kvalitetan i podržava gotovo sve što bi audiofili mogli poželjeti. Tako je i sa priključcima koji su pripremni za dodavanje drugih vanjskih playera poput iPoda, USB priključak, Aux , Portable In utor, Optički ulaz, Koaksijalni ulaz, HDMI ulaz/izlaz i Kompozitni ulaz. Osim daljinskog upravljača koji dobro prati naše komande iako bi možda mogao biti malo ekskluzivniji, s obzirom na visoku klasu koju pokriva. Kao primjer tipkovnice o kojoj govorimo naveli bi onu koju koristi LG GD900 Crystal mobilni uređaj. Komande koje se nalaze na samom uređaju su odlične i reagiraju na vrlo malo dodir prstom, tako da se moramo privikavati zbog navike jačeg pritiskanja tipaka.

LG HB954PB - kućno kino (recenzija)

HB954PB također pruža BD Live mogućnost. Korisnici mogu uživati u jedinstvenim sadržajima – specijalnim efektima, filmskim kvizovima ili interaktivnim igrama na BD Live web stranicama putem BD naslova. Osim toga, zahvaljujući povezivanju s YouTube-om, LG svojim korisnicima omogućuje pregledavanje milijuna web videa direktno na TV zaslonu bez potrebe spajanja putem PC-a. Dovoljno je priključiti mrežni kabel sa vašeg DSL modema i nakon kratkog vremena možete krenuti u pretragu Dovoljno je priključiti mrežni kabel sa vašeg DSL modema i nakon kratkog vremena možete krenuti u pretragu YouTube svijeta. Tko zna možda nas uskoro može očekivati mogućnost pretraživanja internetskih portala?

Cijene na tržištu variraju od 5100,00 kn pa na više, tako da je preporuka svakako preko interneta ili osobno provjeriti nekoliko trgovina prije same kupnje.

Preporuka je audiofilima, a i ostalima izdvojiti ovoliko novaca, jer se dobiva visoka kvaliteta i dugotrajnost u radu.

LG HB954PB - kućno kino (recenzija)

Izvor: veselihackeri.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.