LG Gx smartfon službeno najavljen u Južnoj Koreji, ipak postoji i stiže!

Fotografija članka: LG Gx smartfon službeno najavljen u Južnoj Koreji, ipak postoji i stiže!

Kao što smo to i najavili, bez obzira što su nam to neki izvori i zanijekali, nismo se dali smesti. Službeno je jutros Južnoj Koreji predstavljen LG Gx smartfon.

Oglas

S obzirom na veličinu ekrana možemo ga smjestiti negdje između smartfona i phableta, kako vam se više sviđa. Uglavnom, manje više sve što smo najavili prije praktički je potvrđeno. Možda ono najvažnije je kako će LG Gx smartfon zaista imati 5,5 inčni IPS ekran Full HD rezolucije od 1080×1920 točaka.

LG Gx smartfon radi na 4-jezgrenom Qualcomm Snapdragon 600 procesoru na 2,26GHz, ima 2GB RAM-a i 32GB prostora za pohranu podataka. Korisnicima će biti na raspolaganju dvije kamere – prednja od 2,1 MP i stražnja od 13 MP. Baterija je od 3140mAh i može se vaditi, a smartfon radi na Android Jelly Bean operativnom sustavu.

LG Gx smartfon će prema najavama podržavati i 4G LTE mreže. Dimenzija je 150,6 x 76,1 x 9,2 milimetara i težak 167 grama.

Neke od zanimljivih mogućnosti novog LG Gx smartfon uređaja su Smart Day aplikacija koja vam na ekranu nudi “dnevne” informacije kao što su sat, vrijeme, kalendar i još puno toga. QRemote aplikacija pretvara LG Gx smartfon  u univerzalni daljinski upravljač za različite kućne elektroničke uređaje. S funkcijom KnockOn možete aktivirati uređaj tako što samo dva puta tapnete po ekranu.

Kako saznajemo, LG Gx smartfon dolazi u dvije boje,crnoj i bijeloj. Cijena bi mu se trebala kretati između 800-850 dolara, a u prodaji bi se trebao pojaviti u siječnju 2013. godine. Pitanje je samo na kojim će se tržištima pojaviti, nekako nam se čini kako će doći ekskluzivno samo na neka tržišta, ili za određene kupce.

LG Gx smartfon

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.