LG Gram laptop – nevjerojatno lagan

Fotografija članka: LG Gram laptop – nevjerojatno lagan

LG-ev laptop vas ne može ostaviti ravnodušnima

Oglas

LG-eve uređaje volimo budući da skoro uvijek pokazuju inovativne stvari kao i dobar dizajn.

Njihov najnoviji laptop bi trebao predstavljati korak dalje naspram ostalih uređaja do sada. LG Gram je laptop kojim LG napokon izlazi iz sfere plastičnih modela. LG Gram je naime izražen od magnezijskih i drugih metalnih legura.

Visokim performansama također ne oskudijeva, a masa mu je najveći adut. S masom od 980 grama, ovaj laptop je lakši i od MacBook Aira.

Dostupan je u varijantama od 13 i 14 inča, te s Inter Core i5 i i7 procesorima. Full HD IPS zaslon. Početnom modelu je cijena 1000 dolara, dok onaj skuplji košta 400 dolara više. Inače, skuplja verzija s i7 procesorom je peta generacija.

Budući da se ovaj model toliko uspoređuje s MacBookom, bilo bi zgodno napomenuti da je cijena 13-inčnog MacBook Pro modela sto dolara manja, a ima i upola manje interne memorije (128 GB SSD disk naspram 256 GB SSD u Gramu) te sporiji i5 procesor. Ipak, MacBook Pro dolazi s višom rezolucijom i naprednijim (force touch) dodirnikom.

LG-ev najveći adut je svakako prenosivost. Osim standardne sive i crne boje, laptop doalzi i u zlatnoj boji šampanjca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.