LG GD910 Touch Watch Phone – prvi 3G ručni sat i telefon

Fotografija članka: LG GD910 Touch Watch Phone – prvi 3G ručni sat i telefon

LG GD910 Touch Watch Phone - prvi 3G ručni sat i telefon

Touch Watch Phone LG GD910 je elegantan i nosiv ručni sat-telefon koji objedinjuje zaslon osjetljiv na dodir, 3G mogućnosti i video pozive. S obzirom na ove značajke i činjenicu da je uređaj od sredine prosinca dostupan na hrvatskom tržištu u Vip ponudi, zasigurno će zauzeti mjesto na samom vrhu liste najpoželjnijih božićnih darova.

Uređaj je nasljednik prototipa kojeg je LG ove godine predstavio na sajmu CES u Las Vegasu, gdje je pobudio veliki interes. LG GD910 je prvi mobilni telefon na svijetu u obliku sata kompatibilan sa 7,2 Mbps 3G HSDPA tehnologijom koja omogućuje video pozive pomoću ugrađene kamere, a odlikuje ga i najmodernija tehnologija karakteristična za LG.

„Naš novi 3G Touch Watch Phone je otmjen, uglađen i neupitno zabavan. Ovaj ekskluzivan i jedinstven proizvod pruža ljudima priliku da ostvare snove iz djetinjstva – konačno mogu imati sat-telefon nalik onome njima omiljenog tajnog agenta ili špijuna, a uz to sada više neće morati tražiti svoj mobitel po džepu ili torbici,” rekao je Željko Gabud, voditelj prodaje mobilnih uređaja LG Electronicsa u Hrvatskoj.

„LG je ponovno potvrdio status predvodnika u mobilnim inovacijama. Uređaj naglašava našu usmjerenost prema razvijanu novih proizvoda i tehnologija koji stvaraju trendove u telekomunikacijskoj industriji,” dodao je Gabud.

Značajka prepoznavanja glasa, koja se može koristiti s i bez Bluetooth slušalica, olakšava uspostavu poziva i pregled kontakta, dok usluga Text to Speech čita tekstualne poruke i druge zapise naglas. Telefon također podržava Bluetooth povezivost te ima ugrađeni zvučnik za reprodukciju glazbe, a veliki planer i imenik pomažu u organizaciji.

LG Watch Phone odlikuje zaobljeni zaslon od kaljenog stakla i visoko kvalitetno metalno kućište, a debljina mu je svega 13,9 mm. Slanje tekstualnih poruka, video pozivi te druge značajke telefona postižu se putem zaslona osjetljivog na dodir veličine 3.63 cm i intuitivnog LG Flash sučelja.

LG GD910 Touch Watch Phone - prvi 3G ručni sat i telefon

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.