LG GD510 Pop – Renata Sopek latino fitness, Tele2 i RTL televizija

Fotografija članka: LG GD510 Pop – Renata Sopek latino fitness, Tele2 i RTL televizija

LG GD510 Pop - Renata Sopek latino fitness, Tele2 i RTL televizija

Novi je uređaj u potpunosti posvećen vježbama latino fitnessa, a Renata je prošle godine snimila i istoimeni DVD koji je u kratkom roku postao hit. Na telefonu se nalaze početna i završna animacija s latino fitness tematikom, melodija zvona, obavijest o primljenoj sms poruci, melodija alarma te wallpaper poznate voditeljice.
Uz mobitel korisnik dobiva i memorijsku karticu 2GB na kojoj su pohranjene tri grupe sadržaja – fotografije, glazba i vježbe. Svi korisnici ovog fitness izdanja LG Pop-a tako će moći uživati u 10 fotografija, šest glazbenih podloga i vježbe uz merengue, reggaeton, flamenco, mambo, salsu, cumbiju i trbušni ples.

Prilikom predstavljanja fitness mobitela, Renata Sopek izjavila je: "Ponosna sam što je ovaj projekt promocije tjelovježbe i zdravog življenja zaživio i u novom multimedijalnom obliku. Nadam se da ćemo i na ovaj način steći još više poklonika s obzirom da je riječ o modernom i zabavnom načinu tjelovježbe, prilagođenom svima – od početnika do iskusnijih vježbača."

LG GD510 Pop - Renata Sopek latino fitness, Tele2 i RTL televizija

Mobitel LG Pop odlikuje veliki zaslon u potpunosti osjetljiv na dodir, dimenzija je 99x50x11mm i težak svega 87 grama. Sadrži napredni audio i video player omogućujući visoku kvalitetu snimaka vježbi Renate Sopek i njezina tima. U LG Pop integrirani su društveni servisi Facebook, Twitter i Myspace.

Uređaj Renata Sopek latino fitness dostupan je ekskluzivno u Tele2 ponudi za 895 kuna. Dolazi u četiri boje: Baby pink, Wine red, Black i Silver.

Renata Sopek ovaj će mobilni telefon javno predstaviti na događanju u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall, 17. travnja, s početkom u 11 sati.

LG GD510 Pop - Renata Sopek latino fitness, Tele2 i RTL televizija

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.