LG G7 će koristiti Snapdragon 845

Fotografija članka: LG G7 će koristiti Snapdragon 845

LG electronics će u svojoj perjanici za 2018. koristiti iduću generaciju najjačih mobilnih čipova iz Qualcomma po imenu Snapdragon 845.

Oglas

Snapdragon 845 će se proizvoditi u 7-nanometarskom proizvodnom procesu, a osim manje potrošnje, boljeg termalnog dizajna i manjih dimenzija, navodno će biti 30% snažniji od prethodnika.

Iako su flagshipovi za ovu godinu uglavnom pogonjeni , izašao je u ožujku kada taj čip još nije bio dostupan pa ispod haube ima prošlogodišnji . I to vjerojatno odvraća potencijalne kupca bez obzira što LG obećava bolju optimizaciju i stabilnost nego li bi to mogli postići sa tek izašlom konfiguracijom baziranom na SD835.

Mnogi stručnjaci iz industrije kako LG-ev pregovor sa Qualcommom ima za cilj prebacivanje premještanje fokusa sa stabilnosti na inovacije u R&D-u kako bi mogli nadmašiti konkurente.

“Usvajanje Snapdragon 845 za LG-ev idući flagship telefon čini se neizbježnim s obzirom na potražnju virtualne stvarnosti, a rješenja vidimo u snažnijoj mogućnosti obrade podataka”, rekao je jedan dužnosnik iz industrije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.